Pagini

miercuri, 16 mai 2012

Merită să fii ”simplu profesor” și nu ministru...

Am primit ieri următorul e/mail:


”Buna ziua!
Ma numesc (...) si in urma cu cativa ani am avut marele privilegiu de a va avea profesor la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. Atat de mare privilegiul, incat alaturi de cativa colegi am ramas muta in fata personalitatii dumneavoastra. V-ati numarat printre foarte putinii PROFESORI care emanau o forta enorma si in acelasi timp irezistibila si in prezenta carora uitam sa respiram. Am fost mandri ca am putut fi atat de aproape de dumneavoastra, chiar daca pentru un timp atat de scurt.
  Pe atunci v-ati oferit sa ne puneti la dispozitie un material despre citire rapida, dar, in ignoranta mea, eu nu am dat curs acelei minunate invitatii. Am auzit, insa, din ce in ce mai des, vorbindu-se despre acest subiect si am devenit curioasa.   Si, cum sursele sunt multiple, nu stiu care  ar putea fi de incredere. Din mediul academic, un specialist de talia dumneavoastra nu ar putea crea decat certitudini.
Profit de onoarea de a va fi cunoscut  rugandu-va, daca mai este posibil, sa ma ajutati sa intru in posesia materialului respectiv sau  sa ma sfatuti unde as putea sa-l caut.
          Cu profund respect si admiratie, 
                                         o fosta studenta”

Niciun comentariu: